Onze Diensten

Dakwerken

Aannemingen Seynhaeve voert dakwerken uit aan hellende en platte daken. Voor de afwerking heeft u keuze tussen dakpannen, leien, EPDM of roofing.
meer info

Gevelbekleding

Met de juiste gevelbekleding kan u elk gebouw een stijlvolle uitstraling geven. Bovendien is gevelbekleding een uitstekende keuze als extra isolatie.
meer info

Gevelreiniging

Voor het reinigen van gevels kunnen we verschillende technieken toepassen. Afhankelijk van uw gevelbekleding en uw wensen, kiezen we voor de meest aangewezen en rendabele manier van gevelreiniging.
meer info

Dakisolatie

Aangezien warme lucht stijgt, gaat de meeste warmte uit het huis verloren via het dak. Het spreekt dus voor zich dat dakisolatie één van de meest rendabele energiebesparende maatregelen is.
meer info

Koper- en zinkwerk

Wilt u uw woning die extra uitstraling geven met het geschikte koper- en zinkwerk? Aannemingen Seynhaeve plaatst zinken en koperen goten en afvoerbuizen, gevelpanelen, hang- en bakgoten, en staande naad.
meer info

Werken in aanbesteding

Al onze diensten voeren we ook uit in opdracht van overheden. Door onze goede prijs/kwaliteitsverhouding kunnen we dit op regelmatige basis uitvoeren voor o.a. openbare gebouwen, scholen, …
meer info